onsdag 1 februari 2012

Vart tog tiden vägen

Tid existerar egentligen inte utan det är den moderna människans påfund. Och i bland så känns det väldigt onödigt att ha en klocka att titta på. men kan ju oxå vara klart bra att ha. Men denna vecka känns som att klockan har tickat på sjukt fort.
Men det är klart det blir väl så när man har försökt att jobba samtidigt som sonen vart hemma och lite knasig i magen. Sjuk. Njae. Fick mera inte vara på dagis. Så det blev till att han fick vara hemma och en annan jobbar när det funkar och på kvällarna. Men i morgon så är det tillbaka till det vanliga.

Ja nästan i alla fall. Håller på som mest nu och packar inför en Trysil sväng. Åker med jobbet i morgon kväll för en helg med skidåkning. Nu hoppas jag på att inte det väder som är spått kommer att slå in. Minus 20grader och skidåkning brukar inte vara en sådan bra kombo. Men vi får väl se. Finns väl annat man kan hitta på oxå. Eller kan man rent av vara social? Men det är klart varför ska man chansa på det.
Avkopplande kommer det att bli. En form av mini semester så att man orkar med resten av vintern som nu verkar ha slagit in med full kraft. Hoppas att den sena ankomsten av den inte ska påverka vårens ankomst. Men det får tiden utvisa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar