tisdag 28 februari 2012

Vilka veckor

Wow vilka arbetsveckor det blivit.
I snitt så har det de tre sista veckorna blivit runt 60h om man räknar in restiden. Låter ju inte så mycket men om man lägger ut detta under mån-tor med vanligt arbetsdag på fredag så springer tiden iväg.
Det blev i princip till att stiga upp på morgonen. Fixa så att sonen kom till dagis sen iväg jobba. Hämta sonen. Umgås lite med familjen och sen jobba mera.... Detta var de bra dagarna.

Den konstigaste dagen var när jag satt i bilen och reste 60 mil för ett möte på 1,5h. Åkte 8 på morgonen och var hemma vid 7 tiden igen och då satte mig och jobba några timmar till. Nu var detta ett välbehövligt möte men efteråt så funderar man ju lite på vad man håller på med. Men å andra sidan man kan ju sämre jobb än att sitta i en varm bil och åka på motorvägarna. Men ändå.

Så i går var arbetstakten tillbaka till det normala igen. Det vill säga bara 8h arbete. Helt plötsligt kändes det som om man hade hur mycket tid som helst på kvällen. Lustigt hur man uppfattar saker och ting. Så vad fylldes denna tid med. Jo. Badning. In till lokala badhuset för att bada och få lite lättare simträning. Riktigt trevligt och avkopplande kontrast till de sista veckornas arbete.
Sonen har kommit på detta med att hoppa ned i vattnet. Eller som han säger. Ramla!!
Undrar vem det var som hade mest roligt egentligen. Han eller jag. Kunde knappt hålla mig för skratt när han envisades med att kravla upp på en maddrass för att sedan "ramla" av den ned i vattnet igen. Många vändor blev det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar