måndag 16 januari 2012

Hjärntvättad

Idag har man fått en smak av hur en hjärntvättning måste gå till. Skulle med Sebbe till BVC idag kl 10. Tänkte att det är väl lika bra att han är hemma tills besöket är avklarat och sen får det bli dagis efter det. Hade en fundering på om det verkligen skulle gå att jobba med honom hemma.
Men det fungerade super bra. Bara ett problem. Man ska inte fråga en 1,5 åring vad han vill göra.
Följande hände. Jag sätter mig vid datorn och ska jobba han kommer och ställer sig bredvid.
Samtalet blir följande.
Dum pappa: Vad vill du göra?
Son: Datta
Dum pappa: Vill du titta på datorn?
Son: aaaaaa
Dum pappa: Vad vill du titta på?
Son: iiimmm
Dum pappa: Vill du se Imse vimse spindel?
Son: aaa.

Nu hör till saken att han brukar titta på det på tuben.
Och det kanske inte är en sådan dum ide tänker man. (HUR J.... DUM FÅR MAN VARA SOM PAPPA) Slår på den två minuter långa snutten. Han ställer sig och tittar och är väldigt nöjd. Tills den tar slut. Varpå han säger:
Son: iggg
Dum pappa: Vill du se igen?
Son: aaa

Detta upprepar sig några gånger sen så när jag precis slagit på den för kanske 10gången så går han och sätter sig i soffan och fipplar med något. Skönt nu tar det slut på detta. smått irriterande ljud... (Trodde man)
När det tar slut så hör man från soffan Igggg. Han vill höra den j.. låten igen.
Slår på den. Detta upprepar sig under ca 2 timmar. Spelar ingen roll vad han gör så ska den J... låten vara på. Kom i håg att den är bara två minuter lång. Nu funkade det att jobba samtidigt men två timmar med J.. Imse Vimse Spindel.. Suck Suck, Som sagt en smak av hjärntvättning.

1 kommentar: