fredag 20 januari 2012

Vissa gör vad som helst...

Är det någon mer där ute som har sett denna artikel http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article476974.ab

Innan ni fortsätter ta en minut och läs igenom den.
Den är så komisk så att det inte är sant. Vissa gör vad som helst för att få sin minut i rampljuset eller är det så att hon inte har begrepp om vad hon säger. Men det finns en liten rolig sak här.
När vi som pappor läser detta så ser vi det komiska i hela artikeln. Vi ser en person som lägger fram en teori som hon inte har stöd för. Det saknas flertalet källor och de hon har som källor menar på att de "har en uppfattning" om att så är det. Med andra ord om man pratar med tillräckligt många så hittar man tillslut någon som kan ha en "uppfattning" är det då sant?
Men det som är intressant med detta är att vi Pappor säger ja ja kul. rycker på axlarna och struntar i det. Men om en man hade presenterat detta och vänt på det hela och sagt att Kvinnor ska inte alls vara i närheten av barnet. De blir mentalt veka. De blir fysiskt undernärda. Eller vad vet jag. Hur många polisanmälningar skulle han få. Vilken hetsjakt skulle det bli i media?
Men bara för att det är en kvinna som säger detta så låter man det passera. Lustigt.

Om man ska tro på det hon skriver så kommer S snart att falla offer för mycket om det hon skriver.
Under hans fösta 13 månader så var jag hemma 10 månader. Min bästa tid någonsin.
Där kan man ju i så fall räkna själv.

Stackars barn med andra ord....

3 kommentarer:

  1. Ja hur ska det gå för S. Superbra om du frågar mig. För övrigt en riktig skräpkärring som uttalar sig så.

    SvaraRadera
  2. Hon är verkligen inte frisk någonstans. Att jag som mamma skulle ha mer tålamod och vara bättre på att ta hand om barnen är rent skitsnack från början till slut.

    Om barnen bor med mamma & pappa, med en mamma, med en pappa eller i en regnbågsfamilj har ingen betydelse. Huvudsaken det finns kärlek och trygghet och respekt.

    Alltså, finns det hopp för Sebastian.:-)

    SvaraRadera