söndag 13 maj 2012

Stomme dag 1

Idag så inleddes så äntligen byggnationen av stommen. Va otroligt mycket roligare detta är än grundet. Så det var till att borra syll här spika regel där.

Vi hade även besök av Sebbes små kusiner över natten och dagen. Tänk vilken skillnad det blir på mängden saker som ska göras med tre små blöjbarn. Allt måste ju göras tre gånger. Som blöjbyte. Tre gånger. Ta på skor och ytterkläder tre gånger. Samt att det blir en del gnabb om vem som hade leksaken. Osv. Osv.
Men det var riktigt trevligt att de var här. Och när vi var ute och alla hjälpte till på sitt sätt med bygget så gick det ju riktigt bra.
Fast det är klart deras sätt att hjälpa till var ibland att sätta sig och leka i den dypöl som var kvar efter regnet tidigare i veckan. Skoj hade de i den och skoj hade de när vi fick ta spolslangen och spola av dem. Tur att galonkläderna var på redan från början. En riktigt trevlig utedag med andra ord.

Avslutar med en bild på bygget.


1 kommentar:

  1. Hej Thommy,
    jag förstår att det var fullt upp med 3 blöjbarn, 3 uppsättningar utekläder osv. Vad är det för något du ska bygga? Vill du visa upp det på Byggla? Det är bara att maila mig på vendela@byggla.se så kan jag berätta mer om Byggla (och få höra mer om ditt bygge!). Är du intresserad får du en liten välkomstpresent! :)
    Mvh
    Vendela på Byggla

    SvaraRadera