onsdag 7 mars 2012

Vilken helg

Vilken helg vi hade.
Vi hade sedan några veckor sedan bestämt oss för att ta en hotellweekend och se till att Sebbe hade barnvakt så att vi skulle få en barnfri helg.
Sagt och gjort i helgen var det dags. Lämnade av Sebbe hos Farmor & Farfar. Faktiskt han favorit plats att vara på. Ingen annanstans är han så fristående från sina föräldrar. Där behöver han inte hela tiden hänga, klänga och vara på oss hela tiden. Normalt sätt så kommer han bara innanför dörren så drar han i väg och hittar något att leka med. Självklart så hjälper det ju till att han någon hela tiden ser till att han har något att göra osv.
Hur som helst så "dumpade" vi honom på fredag kväll för att sedan åka till Hotellet. Ja vi åkte ju inte så långt bort. Vi hade bokat in oss i Gävle. Väl där så softade vi lite och sedan drog vi ut och käkade. Vi hamnade sedan på Interpool för att testa deras data minigolf. Faktiskt riktigt skoj och någorlunda verkligt. Sedan blev vi lite trötta och gick tillbaka till hotellet. Klockan han bli 20,30 men då så somnade vi visst.....
Men gissa om vi vaknade kl7 på morgonen och var ut vilade. Vad gör man då?
Jo vi gick ned i spat badade i polen bastade och tog det lugnt. Kl10. Blev det lite fika och sen brunch.
Sedan åkte vi hem till våran megasuperstar sångfågeln som skulle upp på scenen i sandviken. Kul att se och höra henne men arrangemanget runt det var väl så där. och övriga artister var ju inte mycket att lyssna på.
Kvällen gick och vi tog oss tillbaka till Gävle för att käka lite och ta något gott att dricka.
Mycket trevlig eftermiddag och kväll som avslutades med lite drinkar i hotell baren.
På söndagen var det bara att softa lite till Wasaloppet och sedan ta sig hem och hämta Sebbe.
Föga överaskande så var han ju inte överlycklig att se oss men ville i alla fall åka med hem
Summeringen blir lung och trevlig helg.

2 kommentarer:

  1. Verkligen trevlig helg och att vara borta från pysen är riktigt skönt ibland. Det får vi göra om.

    SvaraRadera
  2. Vi hade verkligen trevligt. Och jag är verkligen en megasuperstar(eller blivande iaf)! ;-)Måste planera in en drink/spelkväll hos er snart.

    SvaraRadera